03 808 53 80 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Bij een order v.a. €30,-
  • Icon morgen in huisSnelle levering 24u
    Als je voor 15:00 bestelt
  • Icon bel onsBel 03 808 53 80 
    Stuur een WhatsApp

Zoutkist

Foto-tabel  Lijst 

Wilt u uw strooizout beschermen tegen alle weersomstandigheden? Dan is een zoutkist de oplossing. Een zoutkist is een speciale kist voor het bewaren van strooizout en zorgt ervoor dat uw strooizout droog - en daarmee bruikbaar - blijft. Onze gele handige zoutkisten zijn gemaakt van kunststof, 100% (spat)waterdicht, van hoge kwaliteit én duurzaam.

Makkelijk strooizout opslaan in opslagkist

Een zoutkist is niet alleen effectief met betrekking tot het beschermen van het zout: deze gele opbergkist maakt het daarnaast mogelijk om (veel) strooizout gemakkelijk op te slaan en eenvoudig op te stapelen, zodat u gegarandeerd goed voorbereid bent voor de winter. Met gemak slaat u de deksel van onze gele kisten helemaal open om vervolgens te beginnen met strooien. De opbergkisten zijn licht van gewicht en zuigen daarnaast geen vacuüm, hetgeen onze kisten uitermate praktisch maakt. Vanwege hun vorm en gewicht zijn onze zoutkisten daarnaast makkelijk te verplaatsen: met de hand, maar ook met een vorkheftruck of een pompwagen. Wanneer u het strooizout nodig heeft, kunt u het er zo uitscheppen - en net zo eenvoudig weer opbergen. Onze kisten zijn daarmee geschikt voor zowel grote, als kleine opslag.

Met een gele zoutbak bent u altijd voorbereid op extreem weer

De kwalitatieve zoutkisten van ZoutGigant zijn niet te missen: letterlijk en figuurlijk. Dankzij de opvallende gele kleur hoeft u niet meer naar uw strooizout te zoeken: zelf niet in de meest rommelige garage of schuur. Onze kisten zijn geproduceerd volgens een zeer hoge kwaliteitsnorm met oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. De opslagkisten zijn UV-bestendig, waardoor ook de zon uw strooizout niet aantasten kan. Omdat onze kisten uit 100% kunststof (polyethyleen) gemaakt zijn, zijn zij tevens roestvrij.

Een zout opslagkist: noodzakelijk of niet?

Vraagt u zich af of een opslagkist daadwerkelijk noodzakelijk is? Het grootste voordeel van het aanschaffen van een strooizout opslagkist is het feit dat u voorbereid bent. Niet iedereen bereid zich voor op strenge winters of extreme weersomstandigheden: wij hebben daar immers in België dan ook niet vaak mee te maken. Echter, een gewaarschuwd man... telt voor twee. Met een opbergkist geeft u uzelf de kans om strooizout in huis te hebben voor wanneer het weer het u onmogelijk maakt om zout in huis te halen. Of, simpelweg, zodat u het later niet meer hoeft te doen!

Opslagkisten ook geschikt voor bluszand en absorptiekorrels

Onze opslagkisten lenen zich ook voor andere doeleinden dan het bergen en beschermen van strooizout. U kunt onze kist bijvoorbeeld gebruiken om bluszand of absorptiekorrels op te slaan. Omdat onze opbergkisten in verschillende maten te bestellen zijn, kunt u zelf bepalen hoe groot de capaciteit van uw opbergkist zal zijn. Zo bieden wij opbergkisten met een capaciteit van onder andere 100 liter, 200 liter en 340 liter. Op deze manier kunt u met onze kisten alle kanten op.

Online zoutkist kopen?

Het bestellen van zout opslagkisten bij ZoutGigant gaat eenvoudig en snel. Heeft u uw bestelling voor 4 uur geplaatst, dan kunt u uw opbergkist de volgende dag nog in huis verwachten. Bij een order vanaf 20 euro wordt uw opslagkist daarnaast gratis verzonden! Vergeet voor het plaatsen van uw bestelling niet om een kijkje te nemen in ons assortiment, dat naast opbergkisten ook een breed scala aan andere 'zoutproducten' biedt: denk bijvoorbeeld aan een zoutschep of een zoutstrooier, welke het strooien van zout net een stuk gemakkelijker maken. Heeft u vragen over onze kisten of uw bestelling? Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch, of per e-mail, contact met ons op. Wij staan graag tot uw dienst!