03 808 53 80 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Bij een order v.a. €30,-
  • Icon morgen in huisSnelle levering 24u
    Als je voor 15:00 bestelt
  • Icon bel onsBel 03 808 53 80 
    Stuur een WhatsApp

Levering


Hoe wordt de pallet bezorgd?

De pallet wordt door middel van een vrachtwagen met een laadklep aan de achterkant bezorgd. De pallet wordt via de klep naar beneden gelift. Als de pallet beneden is, wordt hij verder gereden met een (elektrische) pompwagen. De pallet en pompwagen wegen samen rond de 1200 kilo. Het is dus niet mogelijk om over grind, gras of onverharde paden heen te rijden. Daarnaast is het ook niet mogelijk om over dijkjes of hellingen te rijden.

↑ naar boven


Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?

Pas op de ochtend van uitlevering wordt tussen 8:00 en 9:00 de planning van de route gemaakt. Wilt u weten hoe laat uw bestelling arriveert? Neem dan contact met ons op tussen 9:00 en 10:00 uur 's ochtends. Wij kunnen voor u dan contact opnemen met het transportbedrijf om een verwachte aflevertijd voor u op te vragen.

↑ naar boven


Wordt de pallet op de aangewezen plek neergezet?

De chauffeur levert de pallet met een pompwagen. In principe wordt de pallet tot op de stoep geleverd. Mocht de wens bestaan om de pallet in de garage, onder de carport, achtertuin of ergens anders dan de stoep neer te zetten, dan kan dit besproken worden met de chauffeur. Mocht de chauffeur het niet mogelijk achten de pallet op de door u aangewezen plek neer te zetten, dan wordt de pallet op de stoep neergezet. Weigert de klant de pallet, dan wordt het geld teruggestort minus de transportkosten á €50,-. Bij vakantieparken wordt de pallet tot aan de slagboom geleverd.

↑ naar boven


Moet ik aanwezig zijn tijdens de levering?

U dient aanwezig te zijn voor de levering van de uw bestelling.

↑ naar boven


Gratis verzending v.a. €20,-

Verzending is bij de Zout Gigant gratis vanaf € 20,-.

↑ naar boven


Levering in het weekend?

Helaas levert de Zout Gigant niet in het weekend. Wanneer u voor 15:00 bestelt, kunnen wij dit de volgende werkdag landelijk leveren. Bestellingen in het weekend worden maandag verwerkt en dinsdag geleverd.

↑ naar boven


Leveringstabel

Besteld voor 15:00 uur op:        1e bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Maandag
In het weekend Dinsdag

↑ naar boven


Kan ik een datum voor aflevering kiezen?

Tijdens het bestelproces kunt u aangeven welke werkdag u graag uw bestelling zou willen ontvangen. De Zout Gigant levert iedere werkdag landelijk. Voor 15:00 besteld, is de volgende werkdag in huis. U kunt tijdens het bestelproces een leveringsdag naar keuze kiezen.

↑ naar boven


Kan de vrachtwagen mijn straat in?

Het transportbedrijf dat onze producten door België transporteert, is gespecialiseerd in leveringen bij particulieren. De vrachtwagens die worden gebruikt zijn hetzelfde als de vrachtwagens die de supermarkten gebruiken. Ook worden er kleinere bakwagens gebruikt die in dorpen en het stadscentrum kunnen komen. Daardoor is er altijd een oplossing mogelijk voor een levering bij u.

↑ naar boven


Vertraging

Soms kan het voorkomen dat er vertraging ontstaat tijdens de levering van uw bestelling. Dit kan komen door, bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden of een ongeluk op de weg.

Via de track and trace link die u ontvangt via onze vervoerder VPD Transport & Logistics kunt u de aflevering volgen.

Waarschijnlijk is er de mogelijkheid dat de bestelling de eerst volgende werkdag geleverd kan worden. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal één van onze medewerkers u verder inlichten over hoe de levering op dat moment in zijn werk gaat.

↑ naar boven


Kan ik het reeds aangeschafte artikel retourneren?!

Wanneer u ontevreden bent over het artikel dat u heeft gekocht, dan kunt u binnen 14 dagen uw artikel retour sturen. De kosten van het retour sturen is voor rekening van de klant. De kosten voor het retour sturen zijn €85,- inclusief BTW. U krijgt uw geld binnen 3 werkdagen retour, mits het artikel in de oorspronkelijke onbeschadigde staat verkeert.

↑ naar boven


De chauffeur heeft schade gemaakt aan mijn huis, tuin of auto!

De chauffeur neemt de verantwoordelijkheid tot 1 meter binnen uw erf. Als de pallet verder op uw erf neergezet moet worden dan neemt de Zout Gigant en het transportbedrijf geen enkele aansprakelijkheid op zich. De volledige aansprakelijkheid is voor de klant.

↑ naar boven