Zoutkist

Wil je je strooizout beschermen tegen alle weersomstandigheden? Dan is een zoutkist de oplossing. Een zoutkist is een speciale kist voor het bewaren van strooizout en zorgt ervoor dat je strooizout droog - en daarmee bruikbaar - blijft. Onze gele handige zoutkisten zijn gemaakt van kunststof, 100% (spat)waterdicht, van hoge kwaliteit én duurzaam.

2 Product(en)
per pagina
Opslagkist PE200N
-9%
Special Price € 199,00 Regular Price € 219,00
Opslagkist PE169N
-7%
Special Price € 185,00 Regular Price € 199,00
Sorteer op
Hulp nodig bij jouw keuze? Bel van 9:00 tot 17:00 met 038085380 of stuur een Whatsapp.

Makkelijk strooizout opslaan in opslagkist

Een zoutkist is niet alleen effectief met betrekking tot het beschermen van het zout: deze gele opbergkist maakt het daarnaast mogelijk om (veel) strooizout gemakkelijk op te slaan en eenvoudig op te stapelen, zodat je gegarandeerd goed voorbereid bent voor de winter. Met gemak slaat je de deksel van onze gele kisten helemaal open om vervolgens te beginnen met strooien. De opbergkisten zijn licht van gewicht en zuigen daarnaast geen vacuüm, hetgeen onze kisten uitermate praktisch maakt. Vanwege hun vorm en gewicht zijn onze zoutkisten daarnaast makkelijk te verplaatsen: met de hand, maar ook met een vorkheftruck of een pompwagen. Wanneer je het strooizout nodig hebt, kun je het er zo uitscheppen - en net zo eenvoudig weer opbergen. Onze kisten zijn daarmee geschikt voor zowel grote, als kleine opslag.

Met een gele zoutbak bent u altijd voorbereid op extreem weer

De kwalitatieve zoutkisten van ZoutGigant zijn niet te missen: letterlijk en figuurlijk. Dankzij de opvallende gele kleur hoef je niet meer naar je strooizout te zoeken: zelf niet in de meest rommelige garage of schuur. Onze kisten zijn geproduceerd volgens een zeer hoge kwaliteitsnorm met oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. De opslagkisten zijn UV-bestendig, waardoor ook de zon je strooizout niet aantasten kan. Omdat onze kisten uit 100% kunststof (polyethyleen) gemaakt zijn, zijn zij tevens roestvrij.

Een zout opslagkist: noodzakelijk of niet?

Vraag je je zich af of een opslagkist daadwerkelijk noodzakelijk is? Het grootste voordeel van het aanschaffen van een strooizout opslagkist is het feit dat je voorbereid bent. Niet iedereen bereid zich voor op strenge winters of extreme weersomstandigheden: wij hebben daar immers in België dan ook niet vaak mee te maken. Echter, een gewaarschuwd man... telt voor twee. Met een opbergkist geef je jezelf de kans om strooizout in huis te hebben voor wanneer het weer het je onmogelijk maakt om zout in huis te halen. Of, simpelweg, zodat je het later niet meer hoeft te doen!

Opslagkisten ook geschikt voor bluszand en absorptiekorrels

Onze opslagkisten lenen zich ook voor andere doeleinden dan het bergen en beschermen van strooizout. Je kunt onze kist bijvoorbeeld gebruiken om bluszand of absorptiekorrels op te slaan. Omdat onze opbergkisten in verschillende maten te bestellen zijn, kun je zelf bepalen hoe groot de capaciteit van je opbergkist zal zijn. Zo bieden wij opbergkisten met een capaciteit van onder andere 100 liter, 200 liter en 340 liter. Op deze manier kun je met onze kisten alle kanten op.

Online zoutkist kopen?

Het bestellen van zout opslagkisten bij ZoutGigant gaat eenvoudig en snel. Heb je je bestelling voor 15:00 uur geplaatst, dan kun je je opbergkist de volgende dag nog in huis verwachten. Bij een order vanaf € 50 euro wordt je opslagkist daarnaast gratis verzonden! Vergeet voor het plaatsen van je bestelling niet om een kijkje te nemen in ons assortiment, dat naast opbergkisten ook een breed scala aan andere 'zoutproducten' biedt: denk bijvoorbeeld aan een zoutschep of een zoutstrooier, welke het strooien van zout net een stuk gemakkelijker maken. Heb je vragen over onze kisten of je bestelling? Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch, of per e-mail, contact met ons op. Wij staan graag tot je dienst!