03 808 53 80 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Bij een order v.a. €30,-
  • Icon morgen in huisSnelle levering 24u
    Als je voor 15:00 bestelt
  • Icon bel onsBel 03 808 53 80 
    Stuur een WhatsApp

Salina zout

Foto-tabel  Lijst 

Salina zout is hoogwaardig zout voor uw waterontharder. Salina zout haalt calcium en magnesium uit water. Hierdoor is het zout in staat om hard water zacht te maken. Daarnaast vergroot Salina zout de productiviteit en duurzaamheid van waterbehandelingsinstallaties. Salina zout is speciaal geproduceerd voor kleine onthardingsinstallaties.

De eigenschappen van Salina zout

Salina zouttabletten worden gemaakt van puur vacuümzout. Hierdoor hebben de tabletten weinig residu. Het onthardingszout is jodiumvrij en biedt een zuiverheidsgraad van 99,8 procent. Omdat het zout van hoge kwaliteit en zeer zuiver is, ontstaan er geen verstoppingen in uw onthardingsinstallatie. Dit maakt het Salina onthardingszout dan ook erg populair.

Voor uw onthardingsinstallatie thuis

Salina zout is geschikt voor diverse toepassingen. U kunt deze zouttabletten bijvoorbeeld thuis gebruiken, in uw eigen onthardingsinstallatie. Door Salina zout te gebruiken in uw onthardingsinstallatie, wordt uw water heerlijk zacht. Hierdoor heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw sanitaire voorzieningen. Daarnaast blijven uw ramen, kozijnen en vloeren voortaan streepvrij.

Geschikt voor professioneel gebruik

Salina zout is niet alleen geschikt voor thuisgebruik. U kunt deze zouttabletten ook aanschaffen voor uw professionele waterinstallatie. Door de zeer effectieve werking van Salina zout is dit onthardingszout uitermate geschikt voor gebruik in de industrie. Houd er wel rekening mee dat Salina zout speciaal geproduceerd is voor kleine onthardingsinstallaties.

Salina zout: een product van AkzoNobel

Salina wordt geproduceerd door het gerenommeerde bedrijf AkzoNobel. Het product voldoet aan alle Europese kwaliteitseisen op het gebied van zuiverheid. Koopt u Salina zout voor uw onthardingsinstallatie, dan weet u zeker dat u een goede aankoop doet.

Salina zouttabletten en Broxo zouttabletten

De Salina zouttabletten zijn zeer vergelijkbaar met de Broxo zouttabletten. Zo heeft het Salina zouttablet dezelfde afmeting als het Broxo zouttablet. Daarnaast is het residugehalte hetzelfde. De tabletten komen zelfs uit dezelfde fabriek.

Salina zout bestellen

Wilt u Salina zout gebruiken in uw onthardingsinstallatie? Dan kunt u deze tabletten eenvoudig en snel online bestellen. Wij verkopen verpakkingen in diverse formaten. Zo kunt u bijvoorbeeld 10 x 25 kilogram Salina zout kopen in onze webwinkel, maar ook 20 x 25 kilogram of 40 x 25 kilogram. Bekijk het assortiment Salina onthardingszout op deze pagina en u vindt vanzelf een product dat aan uw wensen en verwachtingen voldoet.