03 808 53 80 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €30,-
 • Icon morgen in huisSnelle levering 24u
  Als je voor 15:00 bestelt
 • Icon bel onsBel 03 808 53 80 
  Stuur een WhatsApp

Over ons

Welkom op onze website en leuk dat je geïnteresseerd bent in wie er achter Zoutgigant zitten. Op deze pagina stellen we ons aan je voor en kun je vinden wat wij precies voor je kunnen betekenen. Want dát we iets voor je kunnen betekenen, daar zijn we van overtuigd!

Jong, enthousiast team

We werken in een jong team bestaande uit acht enthousiaste medewerkers. Klantenservice is iets wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Ook logistiek, branding en ontwikkeling is iets wat wij niet met een korreltje zout nemen. Zo zijn wij altijd bezig met het verbeteren van onze service en nemen wij alleen genoegen met de beste producten.

De geschiedenis van Zoutgigant

In 2009 begonnen we met Strooizout Gigant in Nederland. We leverden in rap tempo strooizout tegen een goede prijs, en dat in een jaar waarin Nederland kampte met grote tekorten. Op die manier verdiende Strooizout Gigant al snel een plek op de zoutmarkt, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot marktleider van Nederland. Zo ook onze uitbreiding naar België en het ontstaan van Zoutgigant.be. Dezelfde producten en dezelfde service, maar dan in België.

Zoutgigant levert verschillende soorten zout

Welk soort zout je ook nodig hebt, Zoutgigant levert het! Een beknopt overzicht:

 1. Wegenzout of strooizout, met daarbij de keuze uit vacuumzout, steenzout en zeezout.
 2. Dooikorrels, waarbij je kunt kiezen tussen Ureum dooikorrels of calcium dooikorrels.
 3. Toebehoren waarmee je snel en efficiënt te werk kunt gaan, denk aan strooiwagens, handstrooiers, zoutkisten en sneeuwschuivers.
 4. Onthardingszout, te gebruiken om bijvoorbeeld grote hoeveelheden Magnesum en Clacium uit je kraanwater te zuiveren zodat apparaten langer meegaan. Bij Zoutgigant bieden we je de keuze tussen zouttabletten of zoutkristallen.
 5. Zwembadzout, tegen desinfectie van zwembadwater (alternatief voor producten met chloor) en de beste oplossing tegen oxidatie.
 6. Voedingszout. Zout wordt ontzettend veel gebruikt bij het produceren van voedsel, en daarom is het belangrijk dat het van de best mogelijke kwaliteit is.
 7. Veevoederzout: essentieel als aanvulling op dierenvoer, om de mineralenbalans van het vee op peil te houden.
 8. Wij zouden ons geen Zoutgigant mogen noemen wanneer we afgeschrikt zouden raken van een bulkaanvraag, dus neem in dit geval vooral contact op met onze klantenservice.

Bij Zoutgigant staat een goede service voorop

Voor iedere bestelling geldt: voor 16:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen gratis geleverd. U kunt veilig betalen via de website en rekenen op producten van hoogwaardige kwaliteit met flexibel transport bij levering. Wij zijn dan ook trots op de hoge scores die wij via Trustpilot van onze klanten krijgen. Daarom hebben wij naast de uitgebreide uitleg bij ieder product op onze website, ook altijd tijd om met u mee te denken. We zijn op kantoortijden bereikbaar via Whatsapp of telefoon: 03 808 53 80, e-mail, en het chatvenster dat vanzelf opent wanneer u Zoutgigant bezoekt.